"Hvordan farger du håret ditt?"

Dette spørsmålet har jeg fått en del ganger nå, samt masse komplimenter om hvor fint hår jeg har og hvor kul jeg er, hehe. Vel, jeg er opprinnelig brunette og har farget håret mitt maaange ganger til nå, men valgte å bleke det én gang denne gangen ettersom jeg skulle farge det rett etterpå. Jeg hadde først i Arctic Fox Aquamarine, som gjorde håret mitt blått. Dumme meg hadde feilberegnet mengden farge jeg trengte, så nok en gang hadde jeg for lite å gå på.. Så blåfargen ble ikke så bra som den skulle. Jeg slo raskt beslutningen om at blått hverken var meg eller kledde meg, så da var jeg snar med å bestille lilla. Fargene jeg har er A.F. Purple Rain og A.F. Violet Dream. Disse blander jeg ca halvt om halvt og klæsjer bare oppi håret. 

Det har blitt en del ettervekst nå, men planen er å la håret vokse ut og heller ha lilla i nederste del av håret :) Tror jeg, haha. Får se hva jeg tenker om en måneds tid!

 

Jeg får selvsagt ofte beskjed fra den eldre garde om at jeg ikke ser ut og at jeg må farge det tilbake, men det skjer ikke med det første! Jeg trives utrolig godt med det fargerike håret mitt og føler at jeg får blomstre på mitt eget underlige vis. Det har som sagt vært mange som har kommentert håret mitt, men det er spesielt to episoder jeg husker godt. Jeg skulle inn på Nille for å handle, og etter meg kom det ei dame i full fart som stoppet meg og begynte å se på meg. "Unnskyld meg, men jeg fulgte etter deg og må bare spørre: Hvordan har du fått håret ditt slik, og hva slags farge er det? Det var en utrolig fin farge!", jeg kunne jo ikke annet enn å smile og fortalte hun hvordan jeg har gått fram. Den andre morsomme episoden var når jeg og Vegard var i Trondheim på konserten til Robbie Williams, hvor vi på tur ut av konsertområdet havnet bak Steffen Iversen (tror jeg Vegard kalte ham), som snudde seg og så rett på meg. "WOOOW!" var et første han sa, etterfulgt av at jeg skilte meg ut, og jeg svarte at det er viktig å skille seg ut. Han sa jeg virkelig skilte meg ut og "Det der var skikkelig wow ihvertfall", haha! 

Fargen min blir veldig påvirket av sol og dusjing (vasker håret omtrent 2 ganger i uka), så det må farges ca hver 3 uke for å ikke falme for mye. Det som er kjekt er jo når hele håret falmer omtrent likt, men som oftest bleknes jo toppen av hodet først. Heldigvis er ikke hårfargen jeg bruker skadelig for håret, samtidig som den er dyrevennlig! Så jeg farger håret med veldig god samvittighet :-)

Jeg har ikke så mange bilder av meg selv med blått hår, så det er liksom dette som "går igjen". Men dette er altså blåfargen jeg hadde før jeg farget det lilla.

 

~Life is short, dare to be crazy! ~

#crazyhair #hår #lilla #arcticfox #skjønnhet #arcticfox

6

Så stilig!! :-)

Victoria Larsen: Takk :-)

Den blåfarga e AKKURAT slik e kunna tenkt me å ha det! E har prøvd lilla, og det passa ikke e i, men d gjør du! Trur det bli utrolig kult om du lar det voks ut å har lilla som en slags balayage/dipdye :)

Gunnhild Resell: Misunne alle blondina gitt, som ikkje treng å gå heilt terminator på håret for å kunna farg d slik.. x) Men d e som sagt Arctic Fox Aquamarine (eller va d Poseidon tru..) e brukt for å få blått ^^
D e d e satsa på at d blir ihvertfall, for e orke kje å færra i vei å ta ettervekst for øyeblikket x)

Hvordan går det med dere? Savner oppdatering :)

Anonym: Kommer oppdatering om litt! :-)

Skriv en ny kommentar