En bedre hverdag?

I dag var en spesiell dag. Når jeg våknet kjente jeg at jeg virkelig ville ut å lufte meg, og mitt ord er husets lov! Som oftest ihvertfall, hehe. Så da pakket vi bæremeisen med litt babyyoghurt, vannflasker og bananer, kjøpte hundesele og kjørte avgårde. Turen gikk til Seljebøvatnet, noe som er en enkel og kjekk tur. Når man kommer fram er det et fint vann man kan sitte ved, men vi gikk ganske fort ned igjen på grunn av jævelskapen i form av klegg..

 

 

Jeg og Silje hadde på forhånd planlagt at vi skulle på fjelltur i dag, så det ble dobbeltrim for min del. Noe kroppen min bare har godt av! Det var en veldig fin tur med mye motbakke og tett skog, men det var virkelig verdt det når man kom opp og kunne nyte utsikten. For min del trives jeg bedre på tur dersom jeg går med noen som er omtrent på samme nivå som meg, for jeg liker å ta pauser når jeg kjenner det er behov for det, samtidig som at jeg hater når folk står og venter på meg.. Jeg får en helt annen driv når jeg kan "konkurrere" sammen med noen som er på mitt nivå. Så det å gå sammen med Silje funket veldig fint, for vi kunne klage så mye som vi ville, men allikevel viste vi at vi kom til å ende opp på toppen til slutt!

 

Jeg håper virkelig at jeg klarer å holde motivasjonen oppe og at jeg etterhvert kommer i bedre form. Tankene rundt mosjon er jo at jeg ønsker å ha det gøy mens jeg trener og at det etterhvert forhåpentligvis blir resultater av mosjoneringen i form av bedre kondis og gjerne en strammere kropp. Det er vel lov å drømme? Joda, selvsagt er det lov, men jeg skal gjøre det jeg kan for å etterhvert oppfylle den drømmen ♥

#trening #mamma #baby #hund #kjæreste #tur #stikkut #fjelltur

4

Vi får prøv å få te en del tura ilag å dytt hverandre i rett retning:D turen va ihvertfall kjempefin <3

Silje: Yes, viktig med små steg mot et stort mål! :-D Tusen takk for turen <3

Så hærlig da! Det fine med fjelltur e at man allerede på toppen får 'premie' for strevet i form av fin natur/utsikt!

Du ber jo ikke om råd for å hold motivasjonen oppe, men klare jo ikke hold kjeft e såklart; Å tren med folk man like er alfa omega ihvertfall. Når det blir sosialt så kan det erstatt det å f.eks ferra på kaffebesøk og sånn fordi det e kvalitetstid i se sjøl!

Det andre som e viktig e å følg med på fremgang. Hvis man driv med cardio så e vekta en god og enkel målestokk. Et målebånd e heller ikke å forakte da det gir et mer nøyaktig bilde enn bare kroppsvekt i se sjøl. Hvis du å finn en tur du like godt, sånn som øverakselshaugen f.eks e det genialt å ta tida og prøv å forbedre den! Kjempearti for nånn med konkurranseinnstinkt (og som e huska så har du det, haha)

Den klokka der e jo genial og, for huske da e sjøl hadd polar klokke og e følt e MÅTT få minimum 100% (eller nå antall 'forventa' skritt daglig som den klokka va innstilt på).

Du får ha lykke til ihvertfall! Kan bekreft at etter ei stund så betyr 'drømmekroppen' bare mindre og mindre, for man får litt dilla på det å tren og kjenn at formen blir bedre!

Gunnhild: Ja, merker at det er viktig å ha noen man trives sammen med når man skal ut for å banne og kjefte, haha! Men det er som du sier om at man får sin premie for strevet når man når målet, og det er jo en kjempebelønning i seg selv :-) Innstilt på å ikke ha for høye forventninger og mål til å begynne med, og heller satse på å få til minst en tur i uka for så å øke dette etterhvert som jeg kommer inn i "rytmen"!

Syns det er kjekt å ha noe som sånn smått følger med på aktivitetsnivået mitt, og som samtidig gir en dytt når det trengs! Satser på at jeg klarer å ikke ignorerer den for mye, haha :p

Takk for det, gleder meg først og fremst til å kjenne etter om kondisen blir bedre! :-D

Skriv en ny kommentar