Vi er på plass!

Endelig et lite avbrekk i en ellers så hektisk hverdag. Etter Leah har lagt seg er det tid for litt avslapping og serier, før man tar relativt tidlig kveld for å være opplagt til dagen etter. Det ble ikke noe tur til Vestby allikevel, for den lille apekatten vår ble syk natten før vi skulle reise. Hun har endelig blitt frisk igjen nå og finner stadig på nye sprell ♥ 

Den siste uka har i grunn vært veldig intens: Vegard hadde formiddagsuke i uka som var, så jeg hadde Leah fram til kl. 14 hver dag, for så å hjelpe pappa langt ut på kvelden med leiligheten vi skulle flytte inn i. Heldigvis kom alle de lange dagene godt med, for nå har vi endelig flyttet inn i leiligheten! Vi har vært her siden lørdag, og har funnet oss godt til rette. Nå gjenstår det bare å bli ferdig med å tømme og vaske ned den andre leiligheten, så kan vi endelig senke skuldrene og gå inn mot en normal hverdag igjen :-)

Skal prøve å bli flinkere til å oppdatere framover, for jeg får stadig vekk høre at enkelte savner oppdateringer. Så når alt er på plass, så skal jeg også prøve å være på plass her igjen! :-)

Jeg har forresten farget håret blått, wiii! Men nå venter jeg på lilla fra samme merket, Arctic Fox ♥ Føler meg mest komfortabel med lilla fant jeg ut, hehe.

 #hår #flytting #baby #mamma

0

Skriv en ny kommentar