Skole, skole, babykos!

Har du noen gang tenkt at "Ja, det må jeg gjøre!", så ender du opp med å bare sitte i sofaen og se serie i stedet? Vel, litt slik har det vært her hjemme nå den siste tiden. Sikkert fordi jeg for det meste er opptatt med store innleveringer når frøkna sover eller faren passer hun. Jeg har pratet med de ulike faglærerne våre, men kom plutselig på at jeg ikke har snakket med norsklæreren vår angående bildebokanalysen vi skal levere nå i helga.. Jeg er omtrent ferdig å skrive nå da, men kom til å tenke på at jeg ikke vet om jeg får den godkjent for neste år eller ikke, og dersom det ikke er mulig ser jeg ikke helt vitsen i å fullfører den. Har jo også en innlevering i pedagogikk neste helg, så greit å vite om jeg kaster bort tiden min eller ikke. Boken jeg analyserer er Bukkene Bruse på Badeland, en bok jeg ikke helt har tatt til meg tidligere rett og slett på grunn av at illustrasjonene ikke har fenget meg. 

 

Ellers har vi alle hatt en relativt travel uke med mye besøk her og vi har vært på en del besøk. Den lille apekatten vår tar heldigvis det meste med smil og godt humør, men de siste dagene har hun vært litt mer sliten og "småspist". Kommer sikkert som følge av all fartingen, men jeg håper dette snur snart, for jeg elsker den våkne og storspiste jenta vår! ♥ Hun har heldigvis lagt godt på seg etter operasjonen og følger kurven sin flott, så det er jo tydelig at hun tar til seg det hun trenger i det minste :-) Tenk at hun snart er et halvt år allerede, det har gått så utrolig fort! 

For de som ikke har fått det med seg så må dere gjerne følge meg på instagram: tuvakr. Der legger jeg ut forskjellige bilder, av alt og ingenting egentlig, hehe.

Skal prøve å få tatt litt interiørbilder denne uka tenkte jeg, for jeg trenger et lite avbrekk fra skolearbeid!


#baby #mamma #spaltebarn #skole #student #ntnu

2

Veldig glad for å lese at operasjonen gikk fint! Og like vakker etterpå som før<3

Tiden flyr, og frøkna vår er også snart 6 mnd.. Det er godt og litt trist på samme tid.. Vi har utrolig mye fint i vente det neste halve året!

Camilla: Tusen takk <3

Ja, vil tro det blir mange flotte øyeblikk framover, de er jo så raske! :-D

Skriv en ny kommentar